Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
10 december 2021

Els blogt: een virtueel inkijkje

Zorgondernemer Els Grevers blogt maandelijks over hoe eens een droom steeds meer werkelijkheid wordt. 

Heerlijk gevoel

Vorige maand was het zover: de informatieavonden van Woonzorg Zieuwent. Het was een heerlijk gevoel om eindelijk alle geïnteresseerden een virtueel inkijkje te geven in onze kleinschalige woonzorglocatie en mijn visie te vertellen. Tegelijkertijd was het ook spannend. Welke vragen en reacties zullen er komen?

Veel bezoekers

Door de positieve reacties die ik in de tussentijd had ontvangen wist ik dat er interesse was, maar zoveel bezoekers had ik nooit verwacht! De eerste avond waren er ongeveer zeventig aanmeldingen en op de tweede avond mochten we zo’n veertig mensen verwelkomen. De afgelopen tijd ben ik bij verschillende mensen op bezoek geweest die mogelijk bij Woonzorg Zieuwent willen komen wonen. Dat vind ik een van de leukste dingen van mijn werk. Veel van hen zag ik terug in de zaal. Daarnaast waren er mensen die mogelijk bij ons willen komen werken of zich als vrijwilliger in willen zetten.

Veelzijdige vragen

De aanwezigen stelden veelzijdige vragen, zoals: hoe komen de wooneenheden eruit te zien? Wie kunnen er wonen? Hoe kom ik in aanmerking voor een plek bij Woonzorg Zieuwent? Waar eten en drinken we? Wat is er bij de kosten inbegrepen? Hoe waarborgen we de veiligheid en wanneer kunnen mensen op bezoek komen? Gelukkig heb ik alle vragen kunnen beantwoorden.

Vertrouwd gevoel

Na mijn presentatie en de lancering van de website ben ik nog even nagebleven om met diverse mensen in gesprek te gaan. Ik heb vele positieve reacties ontvangen. Bezoekers waren blij met de eerlijke, duidelijke en concrete informatie en konden zich vinden in de visie. Mijn ervaring geeft hen een vertrouwd gevoel. Leuk is dat ik na de informatieavond nog meer aanmeldingen voor wonen, werken en vrijwilligerswerk heb binnengekregen.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.