Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu

Wonen met zorg

Als thuis wonen niet meer kan, biedt Woonzorg Zieuwent passende zorg. Dankzij de unieke locatie kunnen bewoners verbonden blijven met de gemeenschap die hen zo vertrouwd is.

Wonen in een zorgappartement

Woonzorg Zieuwent is een kleinschalige zorglocatie. De voormalige pastorie bestaat uit dertien appartementen, waarvan drie voor echtparen. Om in aanmerking te komen voor een appartement is een Wlz-indicatie nodig.

Ouderenzorg op maat

Wat geeft het leven van mensen met een geriatrische aandoening kleur en voldoening? Onze zorg is kwalitatief hoogwaardig en gericht op de individuele wensen en verlangens van onze bewoners.

Aanmelden voor zorg

Heb je interesse in een appartement bij Woonzorg Zieuwent? Meld je dan aan. Je hebt daarvoor een Wlz-indicatie nodig. We plaatsen je aanmelding op de lijst en nemen binnen een week contact met je op. Daana gaan we in gesprek om te kijken of jouw wensen en behoeften passen bij ons aanbod.

Vertoeven in het koetshuis

Het naastgelegen koetshuis is ingericht als centrale woonkamer waar bewoners en familie samen kunnen eten. Woonzorg Zieuwent biedt ook de mogelijkheid voor andere mensen bijvoorbeeld omwonende om aan te schuiven bij het eten. Tevens is het mogelijk om te logeren. Om te weten of er plek is neem telefonisch contact op met Woonzorg Zieuwent.

In deze ruimte organiseren we ook regelmatig andere recreatieve activiteiten. Denk hierbij aan wekelijkse spelletjesavonden waar wordt gekaart, gerummikupt of gesjoeld. Daarnaast wordt er stoelgym gegeven en komen er maandelijks zangeressen langs die samen met de bewoners gaan zingen. Ook wandelen onze vrijwillegers samen met de bewoners of maken ze een ronde op de duo-fiets. Deze activiteiten zijn niet alleen voor onze bewoners maar ook mensen uit de buurt kunnen deelnemen. Indien je wil deelnemen aan een activiteit neem dan telefonisch contact op met Woonzorg Zieuwent.

Zorgkaart

Waardeer ons op Zorgkaart Nederland.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Zieuwent is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.