Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu

Ouderenzorg op maat

Bij Woonzorg Zieuwent zijn 24/7 gekwalificeerde zorgmedewerkers aanwezig. Ze hebben ruime ervaring met complexe ziektebeelden en aandoeningen (ZZP4 en hoger). Ze worden ondersteund door een gedreven team van vrijwilligers.

Individuele aandacht

Het doel van Woonzorg Zieuwent is om iedere bewoner de best passende zorg te bieden. Daarom hebben we bewust gekozen voor een kleinschalige opzet en een open cultuur. In deze laatste fase van het leven kijken medewerkers en vrijwilligers gezamenlijk naar de wensen en behoeften van iedere bewoner. Ons aanbod groeit mee met de zorgvraag.

Zorg volgens VPT (Volledig Pakket Thuis)

Woonzorg Zieuwent geeft zorg volgens het zogenaamde Volledig Pakket Thuis (VPT). Dat houdt in dat je de zorg en begeleiding ontvangt zoals in een woonzorgcentrum, maar mét eigen woonruimte​. Je blijft bij je eigen huisarts, apotheek en zorgverzekeraar. Indien nodig kan een specialist ouderengeneeskunde worden ingeroepen. Medicijnen, de tandarts en paramedische zorg worden vergoed vanuit je eigen zorgverzekering.

Wil je meer informatie over welke zorg passend is dan kun je een beroep doen op een cliëntondersteuner. https://www.menziszorgkantoor.nl/contact/onafhankelijke-clientondersteuning.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.