Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu

Wonen in een zorgappartement

Op 1 februari 2022 heeft Woonzorg Zieuwent haar deuren geopend. Hier geven we een impressie van de locatie en appartementen qua sfeer, afmeting en indeling. Neem contact op voor tarieven en beschikbaarheid.

Plattegrond

Op de plattegrond zie je dat de appartementen van elkaar verschillen. De drie appartementen met eigen sanitair zijn gemaakt voor echtparen. Bij de andere appartementen wordt gebruikgemaakt van gezamenlijk sanitair. Bewoners zijn vrij om zelf spullen mee te brengen.

Begane grond Pastorie
Begane grond Pastorie
Eerste verdieping Pastorie
Eerste verdieping Pastorie

Kosten

Als u in Woonzorg Zieuwent komt wonen krijgt u te maken met de volgende kosten:

Woonkosten

Woonkosten bestaan uit huur- en servicekosten. Daarnaast betaalt u kosten voor gas, licht en water en indien gewenst eventuele waskosten. Voor wat betreft verzekeringen en abonnementen kunt u meeliften op de afspraken die Woonzorg Zieuwent gemaakt heeft.

Binnen Woonzorg Zieuwent zijn de appartementen verschillend in de huurprijs, dat heeft te maken met de verschillende grootte van de appartementen.

Zorgkosten

Uw zorgkosten worden betaald uit de WLZ (op basis van VPT). Om in aanmerking te komen voor een indicatie moet u een aantal stappen doorlopen, waarbij we u kunnen begeleiden:

  • Allereerst stelt een externe verpleegkundige vast dat u verpleging, verzorging en/of begeleiding nodig heeft (de indicatie).
  • Als u deze indicatie heeft gekregen, kunt u bij Woonzorg Zieuwent komen wonen. Zonder indicatie kunt u niet wonen in Woonzorg Zieuwent.

Ziektekosten

Kosten voor huisarts, tandarts, ziekenhuisbezoek en/of therapieën worden betaald uit uw eigen (aanvullende) zorgverzekering.

Tarieven Woonzorg Zieuwent

Aangenaam samen

Woonzorg Zieuwent is een kleine, comfortabele leefgemeenschap. Bewoners worden betrokken bij de dagelijkse huishoudelijke activiteiten, zoals het bereiden van de maaltijden. Vrijwilligers organiseren samen met de bewoners activiteiten die het leven aangenaam maken.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.