Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
27 juni 2023

Vier vragen aan: Naomi ter Hove

Vier vragen aan: Naomi ter hove (Medewerker Woonzorg Zieuwent)

Kun je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Naomi ter Hove. Ik ben 26 jaar oud. Ik werk binnen Woonzorg Zieuwent als verzorgende. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik iets kan betekenen voor anderen. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan, waarin humor een belangrijke rol speelt. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, denk aan tekenen of naaien. Daarnaast vind ik het fijn om series en films te kijken. Op mijn bucketlist stond al heel lang om een keer mee te doen aan “mud masters. Dit is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Dit heb ik afgelopen 10 juni kunnen afstrepen met heel veel plezier. In de toekomst zou ik graag nog een keer willen “paragliden. Op werkgebied wil ik mij blijven ontwikkelen. Ik pak graag de kansen die op mijn pad komen.

Wanneer ga jij met een lach naar huis na een werkdag?

Ik heb niet veel nodig om met een lach op mijn gezicht naar huis te gaan. Wanneer de bewoners blij zijn om mij te zien en mij met een lach gedag zeggen aan het einde van mijn werkdag dan ga ik met een lach naar huis. Ook is het voor mij belangrijk dat ik gewaardeerd wordt en dit gevoel heb ik bij Woonzorg Zieuwent. Daarnaast worden er veel grapjes gemaakt tijdens het werken wat het voor mij aangenaam maakt om te werken binnen Woonzorg Zieuwent.

Wat is jouw ervaring als werknemer om bij Woonzorg Zieuwent te werken?

Wat mijn ervaring binnen Woonzorg Zieuwent is dat ik het erg leerzaam vind. We zijn een klein team waarin we veel verantwoordelijkheden krijgen. Ik krijg dingen mee wat je binnen een grote organisatie niet tot weinig meekrijgt. Daarnaast heb ik veel plezier met de bewoners en mijn collega’s. We maken grapjes maar kunnen ook serieuze gesprekken voeren.

Welke mooie/grappige momenten zijn je tot nu toe bijgebleven bij Woonzorg Zieuwent?

Ik heb heel veel leuke en grappige momenten meegemaakt binnen Woonzorg Zieuwent. Één moment wat mij het meest bijgebleven is dat ik op 1 april mijn hoofd had ingewikkeld in het verband. Helaas trapte mijn collega er niet in, maar het was wel een grappig gezicht. Precies op dat moment kwam er een bewoner aanlopen die het allemaal heel serieus nam. Op het moment dat iedereen het doorhad dat het een 1 aprilgrap was hebben we er samen vreselijk om gelachen.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.