Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
13 mei 2022

Officiële opening Woonzorg Zieuwent

Op vrijdag 13 mei was het zover, de pastorie die verbouwd is tot een sfeervol en behaaglijk pand werd geopend. Een fijne, veilige plek waar onze bewoners kunnen wonen en zorg ontvangen.

‘Fiets ‘m d’r in!’ Woonzorg Zieuwent eindelijk geopend'

De zon schijnt, de tuintenten zijn opgezet en de tafels waren mooi gedekt. De eerste genodigden druppelde langzamerhand binnen, Karin en Marijke van PEERtoftheater heten alle gasten onder het genot van een glaasje champagne en een petitfour welkom. Vandaag werd de lang gekoesterde droom van Els werkelijkheid, samen met de mensen die haar de afgelopen tijd hebben gesteund werd Woonzorg Zieuwent officieel geopend. Na het welkomstwoord van PEERtoftheater kreeg Els de mogelijkheid om alle genodigden mee te nemen in haar fietstocht. ‘Het parcours was duidelijk, maar gedurende zo’n koers neem je de nodige bagage mee. Het was een fietstocht waarin je de ene keer de wind mee hebt en de andere keer tegen, maar door samen te werken met verschillende reisgenoten kwam de finish in zicht.’ Het einde van de fietstocht is geëindigd voor de pastorie. ‘Voor mij en vele andere is dat een nieuw beginpunt geworden en tot knooppunt gemaakt’. Ook de burgermeester Annette Bronsvoort was aanwezig die in haar speech sprak met de volgende woorden ‘Er wordt weleens gezegd: de kwaliteit van de samenleving lees je af aan de manier waarop we omgaan met de mensen die kwetsbaar zijn. Woonzorg Zieuwent zal een hele belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de samenleving leveren.’ Toen was het écht zover, op een blauwe geschilderde omafiets, fietsten Els en burgemeester Annette Bronsvoort door een aaneengeregen lint van slingers die de bewoners van Woonzorg Zieuwent vasthielden het ‘Koetshuis’ binnen. Woonzorg Zieuwent werd officieel geopend! Na dit feestelijke moment werden alle gasten uitgenodigd voor een rondleiding en een drankje op het terras in de tuin.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.