Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
14 mei 2022

Open dag Woonzorg Zieuwent

Op zaterdag 14 mei was het zover, de pastorie die verbouwd is tot een sfeervol en behaaglijk pand werd opengesteld voor alle belangstellenden.

Open dag

Op 14 mei stond de deur voor Woonzorg Zieuwent open voor alle belangstellenden. Iedereen was welkom om een kijkje te nemen in de oude pastorie. Op verschillende plekken stonden vrijwilligers en medewerkers om de gasten een toelichting te geven over het pand, om vragen te beantwoorden en een rondleiding te geven. Daarnaast waren de bewoners enthousiast om hun appartement te laten zien, om zo iedereen nog een beter beeld te geven van hoe iemand invulling heeft gegeven aan zijn/haar appartement. Alle belangstellenden waren welkom om na de rondleiding een drankje te nuttigen op het terras in de tuin. Het was een druk bezochte dag met daarbij veel enthousiaste reacties. Vanuit Woonzorg Zieuwent kunnen wij zeggen dat het twee geslaagde dagen waren!

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.