Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
20 juli 2022

Picknick in de tuin

Op woensdag 20 juli konden de bewoners genieten van een lekkere picknick achter in de tuin.

De activiteitencommissie bestaande uit Jose, Ellie en Marleen hadden de picknick als idee op de agenda gezet. In overleg met de bewoners vonden ook zij dat een goed voorstel. De voorbereidingen konden beginnen en dat doe je door het maken van een boodschappenlijstje. Ingrid is degene die altijd de boodschappen in huis haalt en een afspraak met haar was snel gemaakt.

Wat zetten we op tafel? Er moest vooral eten zijn dat goed te combineren was met de warmte. Want de thermometer zou in die dagen boven de 30 graden uitkomen. Maar ook veel kleur zou het geheel vooral gezellig moeten maken. In de achtertuin, onder de grote bomen was een geschikte plek om met z’n allen te gaan zitten. Tafels en stoelen werden versjouwd en de tafel kleurrijk gedekt. Met 16 personen hebben wij van de lekkere en gezellige picknick kunnen genieten. Het kwik in de thermometer was ons gunstig gezind en het windje meer dan welkom. Een kleurrijk geheel dat voor herhaling vatbaar is was de reactie van de bewoners. De organisatie mocht een applaus in ontvangst nemen.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.