Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
17 februari 2023

Woonzorg Zieuwent bruist (van de activiteiten)

Bij Woonzorg Zieuwent staan het welzijn en het geluk van de bewoners centraal. We organiseren veel verschillende activiteiten om hen een mooie tijd te geven.

Soepele spieren

Om de spieren soepel te houden vindt er elke maandagochtend stoelgym plaats onder leiding van Hermien. Ook wandelen onze vrijwilligers samen met de bewoners of maken ze een ronde op de duo-fiets.

Spelletjes

In het Koetshuis maken we het ook graag gezellig. Op vrijdagmiddag organiseren we een spelletjesmiddag. Rummikub of de sjoelbak komt dan op tafel. Vooral sjoelen is favoriet. Bij elke beurt is er opperste concentratie. Daarbij komt vrijwilliger Paul tweewekelijks op woensdag om te Kruisjassen voor de liefhebbers. En elke maand brengen de kinderen van het kinderdagverblijf een bezoekje. Op 18 april aanstaande staat er een High Tea gepland.

Kunst en cultuur

Woonzorg Zieuwent is ook actief op het gebied van cultuur en creativiteit. Maandelijks komen de zangeressen van Zus & Zo om samen met de bewoners te zingen. Ook is er elke maand een filmavond en we zijn kort geleden begonnen met schilderlessen. Bewoners vinden dat ontspannend om te doen. En onder het toeziende oog van docent Ceciel Hummelink leidt dit tot mooie resultaten. Andere bewoners zijn weer graag op een andere manier met hun handen bezig, zoals tijdens het planten van bollen in leuke potjes. Deze zullen de locatie binnenkort opfleuren. Op 29 maart werken we gezamenlijk aan een paasstuk.

Buiten de deur

Zo nu en dan organiseren we ook activiteiten elders. Zo staan binnenkort een bezoek aan Erve Kots en een huifkartocht op het programma.

Houd onze activiteitenkalender in de gaten!

Buurtgenoot?

Buurtgenoten kunnen ook aan de activiteiten deelnemen. Interesse in deelname? Of wil je meehelpen activiteiten organiseren? Neem dan contact op met Woonzorg Zieuwent.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.